Последни елиминации в Денсинг Старс

30.05.2013 17:15 | Видян 2300 пъти

Последни елиминации в Денсинг Старс

Последните редовни елиминации предстоят тази вечер на сцената на спектакъла на сезона  Денсинг Старс. Чрез своя зрителски вот публиката ще определи  коя двойка ще напусне шоуто и кои ще  са четирите отбора, които ще отидат на полуфинала в понеделник. На финала  ще се  класират най-добрите 3 двойки, а кой ще победи, ще стане ясно на 7 юни.

Големите победители от наградите на БГ Радио - Графа , Михаела Филева и  VenZy  ще изпълнят най-новия си летен хит "А дано, ама надали". Мариана Попова ще представи на испански  най-новото си парче "Търся те  заедно" с  бенда на Дани Милев, който е автор на  музика и аранжимента. Премиерно на сцената на предаването ще се появи с новото си парче най-младият финалист от реалити формата X Factor – Боги.

И тази вечер ВИП гости ще защитават звезните двойки.  Петко ще се радва на подкрепата на Стефка Костадинова и Ивайла Бакалова. Поли Генова  ще подкрепи Ангел. Популярният водещ  Ники Кънчев и Таня Богомилова  ще аплодират Део. Елен Колева ще бъде подкрепена от Ирен Онтева и Нешка Робева, а Стелла е поканила близки семейни приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !