Криско пуска първата си балада

19.08.2013 10:15 | Видян 1746 пъти

Криско пуска първата си балада

Въпреки многото участия, най-хитовия изпълнител в момента Криско успя да финализира новия си проект. Преди известно време певецът обяви, че участва в проекта "Зелена песен на България", заедно с други свои колеги. Криско ще изненада всички фенове с първата балада в музикалната си кариера. Песента носи заглавието "Няма к'во да стане" и по традиция музиката, текста и аранжимента са дело на самият изпълнител.

Видеото към песента също е заснето, режсьор на лентата е Васко Стефанов. "Обичам да експериментирам и реших да направя балада, защото все още нямам такава. Надявам се да се хареса на хората, защото "Няма к'во да стане" наистина е интересен проект" - споделя Криско.

Меломаните ще могат да чуят "Няма к'во да стане" в началото на Септември, когато е представянето на песните от конкурса "Зелена песен на България". Междувременно Криско се радва на успеха и на песните, които пусна през горещото лято на 2013 година и усилено работи върху нови парчета с които да зарадва феновете на хубавата музика.

Снимка: Cosmopolitan

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !