Осъдиха сина на Златко Баретата

07.07.2013 09:08 | Видян 3595 пъти | Гласували 1

Осъдиха сина на Златко Баретата

Алекс Иванов, първородният син на Златомир Иванов-Баретата, бе осъден от Районния съд на Несебър заради незаконния пистолет "Валтер", с който бе заловен миналото лято в Слънчев бряг. Келешът, който неотдавна навърши 18 години, отърва затвора заради крехката си възраст и все още чистото си криминално досие, но все пак получи санкция от съда, пише Всеки ден.

Алекс бе осъден на 7 месеца пробация - това означава, че ако в следващите 5 години наруши закона и извърши сходно престъпление, присъдата му автоматично влиза в сила и той ще трябва да излежи месеците в дранголника.

"Не сме го галили с перце, напротив - дадохме му максималното възможно наказание. Все пак трябва да се отчете фактът, че когато е заловен с пистолет, е бил само на 16 години. Чрез присъдата "пробация" му даваме възможност да се поправи", коментираха от съда в Несебър.

Наследникът на Златко Баретата е признал вината си и пред магистратите изразил съжаление, че е носил огнестрелно оръжие. След като миналото лято Алекс бе арестуван с бойния пистолет "Валтер", той се оправда, че е намерил пищова на плажа и отивал към полицията, за да го предаде като лоялен гражданин. Нелепото оправдание обаче не хвана дикиш и срещу него бе заведено дело.

"Много съм обиден на Алекс. Когато се прибере от морето, ще имам сериозен разговор с него", бе коментирал Златко Баретата непосредствено след като синът му бе арестуван миналото лято в Слънчев бряг. Тогава се оказа, че тийнейджърът демонстративно размахвал пистолета пред хотел "Хризантема", който бил пълен с израелски туристи. Евреите веднага алармирали полицията и Малката Барета бе закопчан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Няма коментари към тази новина !