Лечението на Баретата ще му струва 100 бона

13.03.2013 18:15 | Видян 2205 пъти

Лечението на Баретата ще му струва 100 бона

Шоу успя да се добере до конфиденциална информация относно състоянието на Златко Баретата, който все още е на лечение в "Пирогов".

На свиждане при надупчената с куршуми пред Съдебната палата бивша барета, която е сочена за наркобос, са допускани само съпругата му и сестра му. Лекарите се отнасяли изключително професионално и Златомир Иванов бил обгрижван като ВИП пациент. Имплантиран пирон обаче все още създавал проблеми, защото организмът го отхвърлял. Кръвта му също се "бунтувала" – Баретата не понасял добре кръвопреливанията, т.е. чужда кръв.

Според докторите, на Иванов трябвало да му се направят още поне две операции, след които вече можело да си отдъхнат, че всичко ще бъде наред. Близките му били наясно, че цялото лечение ще струва не по-малко от 100 000 лева, а за възстановяването и прохождането му ще са нужни поне една година, а може и повече, пише още Шоу.

Той самият на моменти дори проявявал чувство за хумор и давал кураж на близките си, но, доколкото те добре познавали характера му, знаели, че в него "ври и кипи". Според запознати с особеностите на Златковия нрав, враговете му трябвало да очакват най-лошото точно когато той се усмихва. Няма човек сред по-близките му хора, който да не е наясно, че Баретата ще си отмъсти жестоко и че ще поиска това да стане още като излезе от болницата.

Златан, както го наричат аверите и колегите му, имал лаф, с който често отвръщал, когато го питали защо така е направил нещо: "За честта на пагона!". Самочувствието му на добре обучено спецченге нямало да го остави на мира, докато не се разправи с поръчителите на вендетата срещу него, убедени са негови приятели. Той бил наясно, че извършителите са “свои” и това не му давало покой. Според хора от тесния му кръг, нямало две мнения по въпроса, че поръчката идвала от политик, а свършването й - от бивши и настоящи барети.

Така или иначе, след като Златко Баретата вече е на финалната права преди излизането си от болницата, повечето от най-близките му приятели вече се страхуват какво ще настъпи след това. Познавайки го добре, те си знаели, че няма да остави работата така. “Прескочи трапа, но вече сто процента е измислил как да отмъсти! Много хора ще станат пишман, че е оцелял. Затова се страхуваме – че го познават, и да не му посегнат пак!...” твърдят верните му авери, също бивши барети.

автор: Еми Мариянска

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Няма коментари към тази новина !