Златко Баретата с още 3 операции

26.02.2013 13:45 | Видян 2367 пъти

Златко Баретата с още 3 операции

Както Всеки ден вече писа, Златомир Иванов бе изведен от реанимацията на „Пирогов", но още не е възстановен. „В момента той е настанен под охрана в отделението по ортопедия", обясни още неговият защитник. По думите й Златко е с множество травми от куршумите, които го покосиха в центъра на София пред Съдебната палата на 29 януари сутринта.

„Не контактувам често с клиента си. Поддържам комуникация със съпругата му", обясни адвокатът на спрягания за наркобос бивш служител на Специализирания отряд за борба с тероризма.

На въпрос дали Иванов вече е разпитван във връзка с второто обвинение за наркотрафик, което му бе предявено преди дни, Мариана Тодорова отсече: „Не, няма такова нещо. Иначе щях да присъствам на разпита, нали съм му адвокат".

„В момента е затишие пред буря. Очаквам следващите обвинения срещу Златомир Иванов", поясни неговият защитник. Попитана дали има основание за
нови прокурорски атаки срещу Златко Баретата, адвокатът му обясни, че чака обвинението пак да се активизира.

Както Всеки ден вече съобщи, версиите за стрелбата срещу Баретата са сведени до една и вече има заподозрян за покушението.

Наши източници в МВР ни посъветваха да очакваме ареста на килъра до края на тази или през следващата седмица. „Златомир е разпитван многократно, но не казва нищо, с което да ни насочи към автора на покушението. Не е имал заплахи към него", посочиха ченгета, работещи по случая. Те обаче бяха категорични, че стрелбата срещу Иванов  не е заради борба за надмощие на наркопазара, а е свързана с легалния му бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Няма коментари към тази новина !