Стелла облече Рики Мартин

07.07.2013 09:02 | Видян 1934 пъти

Стелла облече Рики Мартин

Интернет търговията с модни парцалки явно е най-хитовото занимание сред звездите. Поредната, която се захвана с него, е каскадьорката Стелла Ангелова. Тя върти собствен онлайн магазин с дрехи от личната си колекция, която е нарекла "Ангелова кутюр", пише Всеки ден.

Ако искате да имате бански от колекцията на Стелла, трябва да си приготвите най-малко 50 долара без таксата за доставка до България. В някои случаи цената стига 65 долара. Това в момента са най-хитовите артикули в колекцията.

Освен тях обаче каскадьорката предлага гащеризони, роклички, якета, блузки и потничета. В повечето случаи те са с доста простовата кройка, но са украсени с ефектни щампи. Има специална линия и за мъже, която е издържана в същия стил.

Каскадьорката засега не се е похвалила дали търговията й върви. Факт е обаче, че е придумала една от бившите певици на "Пусикет долс" да облече няколко нейни блузки. На сайта й се мъдри и снимка на приятеля й Рики Мартин, облечен в горнище с качулка от колекцията на Стелла.

Между другото, на каскадьорката започна да й липсва България. Тя изпитва носталгия по феновете, които я спираха на всяка крачка с молби за автографи. В Лос Анджелис хората не я познават и тя вече не се чувства като звезда. Затова с носталгия си спомня фурора си на родна земя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !