Спецпроект: Стелла влиза в ролята на Емили Торн в Отмъщението

18.06.2013 11:00 | Видян 6699 пъти

Спецпроект: Стелла влиза в ролята на Емили Торн в Отмъщението

Стела Ангелова, която е партньорка на латино звездата Рики Мартин и каскадьорка в няколко щатски кримки се вихреше в продължение на три месеца в Дансинг Старс по Нова ТВ. Именно шоуто я върна от САЩ, където живее през последните 23 години. Дори заедно с нейният партньор Атанас Месечков се класираха на второ място в танцувалното риалити.

Майка й Ефросина Ангелова, която неотдавна пое поста старши треньор на националния отбор по художествена гимнастика, е неотлъчно до нея. Стела признава, че ако не била тя, тук не би дошла, защото се чувства на чуждо място. Не приела веднага и поканата за шоуто, защото не е искала да оставя работата си в Лос Анджелис. Дори е загубила контракти да участие в две огромни телевизионни шоута.

Любопитното е, че българката заминала за Америка през 1990 г., когато била само на 17 г. Стела, първо носила пици, но в крайна сметка успяла да пробие в клип на Рики Мартин. Той я харесал и двамата работели заедно 6 г. Освен с него Стела е работила и с момчешката банда Бекстрийт Бойс, Мадона и Мерилин Менсън. Освен с танци Стела се занимава и с каскади. Тя е участвала в продукции като Писък, Аватар, Трансформърс 2 и сериалите Истинска кръв и Отмъщението.

Професията й е опасна, но тя обича риска. Стела признава, че когато започнала работата си по филма Аватар не осъзнавала колко голям е проектът. "Бях първата назначена. Аз помогнах на Джеймс Камерън да изгради птиците във филма. Той държеше ножчето си и един стиропор и ме питаше: Къде ще си сложиш крака?, аз казвам: Там и той реже. Това са неща, които започват от А и Б и аз бях там отначалото. Когато вече всичко бе изградено, заприиждаха и други хора. Спилбърг дойде да види как ще се прави техниката. В един момент имаше трима режисьори, които седяха и ме гледаха шашнато, докато се движех. Тогава си казах: Запомни този момент. Това е много голямо“, развълнувано разказва българката моменти от работата си с великите режисьори.  

"Всичко беше работа. Но си спомням как ни слагаха гипс на главите и трябваше 30 минути да дишаш само през носа напълно спокоен. За мен това беше невъзможно, защото аз имам клаустрофобия. Но се налагаше. Слагат ти камера пред лицето и тя записва физиономиите ти. И гипсът е, за да ти направят маска. Моята я правиха на три пъти, не като при другите отведнъж."
Стела е работила и с големия Дейвид Финчър (режисьора на Боен клуб и Седем).

"Той просто работи по съвсем различен начин. Всяка сцена снима поне 36 пъти. Като удари 31, и вече знаем, че сега започваме. Той ме научи как да изговарям думите, откъде е най-добре да ме снима камерата. Беше супер и с него имахме много интересна химия. Всички си мислеха, че се познаваме отдавна, но аз си мисля, че Финчър малко ме харесва.Той искаше да ми помогне, не искаше да продължа с каскадьорството, а с актьорството", обяснява Стела, която е категорична, че не се чувства достатъчно добра актриса.

Танцьорката от Дансинг Старс знае, че я бива в опасните неща и приема предизвикателствата. "Обичам да съм първа във всичко, да шокирам." Затова се съгласява да я запалят на живо на сцената. Опасният номер трябва да обяви Мерилин Менсън. Той обаче закъснява, което се оказва проблем. "Чаках го и това не беше никак хубаво от негова страна. Когато ме запалиха, огънят не беше толкова голям, както когато го репетирахме. Аз издържам много на болка. Получих изгаряния втора и трета степен, но пък стана много хубаво." Въпреки че си е чупила опашката и си е вадила глезена, Стела не смята да се отказва от каскадите. Даже напротив, иска да се научи да прави и каскади с мотори. "Експериментирам и имам желание да пробвам нови неща. Не ме е страх, защо да ме е страх".

Категорично отказва да говори за съвместната си работа с Рики Мартин и Мадона. Споделя обаче, че когато била болна, Рики и помогнал. "Той е много добър приятел. Помогна ми в много трудна ситуация. Беше рамо, на което можех да се облегна, подкрепяше ме. Връзката ни е специална", признава Стела.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !