Ангел спечели "Денсинг старс"

08.06.2013 09:00 | Видян 2075 пъти

Ангел спечели

20-годишният Ангел спечели "Денсинг старс". Младият изпълнител грабна купата на най-добрия танцьор в шоуто след 13 седмици тренировки и представления, в които показа удивително развитие на дансинга. Когато чу името си, той се разплака от вълнение. 68% от зрителите дадоха своя вот в негова полза. Ангел прегърна купата, а след това и своя баща, който беше в залата, за да го подкрепи. "Нека всички, които се гордеят с децата си, да гласуват за моя син", призова той.

Минути преди това Ангел каза, че победата не е най-важна за него. "Аз не съм за някаква си победа или за някаква си купа. За мен е важно това", каза младият изпълнител и посочи към дансинга. "Това тук ме кара да се чувствам жив и да вървя напред", сподели той. Певецът, който се оказа и перфектен танцьор, е категоричен, че никога не е играл за първото място на всяка цена и че в шоуто, както и преди това в "Х Фактор", е влязъл, без да знае какво прави. "Нямах стратегия, не знаех каква ще е следващата ми стъпка", разказа Ангел. За него най-важното било да прави нещата така, както ги чувства. От журито заявиха, че именно затова е стигнал толкова високо.

Каскадьорката Стелла остана втора. Тя се разплака след края на последното си изпълнение. "Тя показа класа отвъд рамките на това предаване", категорична беше Илиана Раева. Съдийката каза, че обича каскадьорката и се гордее, че тя е била част от златните момичета на българската художествена гимнастика. "Спечелила съм много медали за България, България е моята страна, аз я обичам и затова се върнах", призна Стелла през сълзи. Алфредо Торес беше толкова категоричен в мнението си за каскадьорката, че направо й каза: "Стелла, вземи си купата!". Но на финала журито нямаше право да дава оценки и изходът от състезанието беше решен само от зрителите. Те харесаха Ангел. Малко преди финала Стелла се извини за средния пръст, който показа като реакция на негативен коментар от съдията Калин Сърменов.

Трета в състезанието остана актрисата Елен Колева. Тя каза, че за нея най-важното винаги е било изкуството и именно то е било на първо място в участието й в "Денсинг старс".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !