Наско сменя Стелла с мъж

14.06.2013 17:30 | Видян 2994 пъти

Наско сменя Стелла с мъж

Наско Месечков е на път да смени каскадьорката Стелла с мъж, пише Всеки ден.

Млад красавец се метна на врата на танцьора в столичен клуб, където той реши да разпусне след края на "Денсинг старс". По всичко излеждаше, че Атанас се чувства много добре в новата си компания и Стелла въобще не му липсва.

Колкото и да се кълнеше в любов към бившата си вече партньорка по танци, Наско бързо прежали връщането ѝ в Лос Анджелис и се втурна в нощния живот на София. Той лесно си намери нова компания в лицето на момче с огромни сини очи и съблазнителни устни.

Всеки ден научи, че младият красавец се казва Владислав и се занимава с пиар, но в близкото минало се е изявявал и като модел. Танците и изкуството са му слабост, често се занимава с организацията на различни културни събития. С Наско лесно намирали общи теми за разговор.

Въпреки слабостта на Наско към Стелла, широко известно е, че той харесва не само жени, но и мъже. Говори се, че имал много фенове сред софийските гейове. Въпреки това той не се отказва от идеята си да замине за САЩ и да се пробва в Холивуд, стига Стелла да спази обещанието си и да го вземе при себе си.

 Снимка : Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Няма коментари към тази новина !