Митко Димитров : Знам кой уби Жоро Илиев!

03.07.2013 14:15 | Видян 11097 пъти

Митко Димитров : Знам кой уби Жоро Илиев!

Културистът Димитър Димитров разкри пред Сашо Диков, че покойният Жоро Илиев винаги е имал куфарче с пачки в багажника на колата си, пише Всеки ден.

"Няма да казвам цифри, но бяха достатъчно всеки да си помогне и да се захване с това, което иска. Аз му исках, за да се захвана с културизъм", призна Димитров, който е бил охрана на Георги Илиев и Мето Илиенски.

"Този човек не само аз, но и всеки ще го запомни с едно голямо сърце, готово да помогне на всеки. Не знам защо много хора казват, че им е навредил. Според мен е обратното. Давал е и е помагал на всеки, който е имал нужда. Аз съм видял само добро от него", допълни Димитров.

Митко Димитров сподели, че знае кой е ликвидирал боса. Не искал да казва публично името, защото нямал доказателства, а освен това не желаел да се забърква с опасни хора. "Не мога да коментирам такива неща. Имам собствено мнение, но не мога да го коментирам. Причината каква може да е? Че е имал повече пари, че е давал повече пари, че е пречел на някой, че е бил по-добър от другите?", каза един от най-здравите българи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !