Христо Мутафчиев с 4-ти мандат като шеф на артистите

25.06.2013 09:00 | Видян 1984 пъти

Христо Мутафчиев с 4-ти мандат като шеф на артистите

Христо Мутафчиев ще има 4-ти мандат като шеф на Съюза на артистите в България (САБ). Общото събрание на организацията го избра отново за свой председател, съобщиха оттам.

Управителният съвет на САБ за следващите 4 години е в състав: Христо Мутафчиев, Валентин Танев, Александър Балкански, Румяна Николова, Таня Димитрова, Николай Станчев, Герасим Георгиев - Геро, Валери Кръстев, Мариус Донкин. Реши се да има действащ Съвет на гилдиите с представителство председателите на професионалните гилдии в САБ.

На събранието бяха обсъдени проблеми с творческите бази на САБ, творчески, синдикални и професионални проблеми на хората, работещи в областта на сценичните изкуства в цялата страна. Бяха изтъкнати заслугите на предишното ръководство за запазване целостта на Съюза, създаването и функционирането на Здравния фонд, устойчивостта на Наградите Икар и Софийски Театрален Салон, увеличаването на обхвата на програма "Мелпомена" и възможностите за други програми за трудова заетост.

Като едно от най-съществените постижения беше отчетено подписването на Колективния трудов браншови договор, което беше заложено в проекто-програмата на Христо Мутафчиев за изтеклия негов мандат.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Няма коментари към тази новина !