Ангел: Бях сляп, спасиха ме с молитва

17.06.2013 09:24 | Видян 7638 пъти | Гласували 2

Ангел: Бях сляп, спасиха ме с молитва

Ангел Ковачев е роден в Добрич, но живее в София. Успява отлично да съчетае пеенето в евангелски хор с бийтбокса, свиренето на китара и танците. От малък мечтае да се реализира като музикант и дизайнер. Ангел и Моисей бяха сред финалистите на първия X Factor през 2011 година. Те се записват на шега за кастинга, но бързо стават любимци на журито и публиката. И двамата се занимават с музика от доста време. Гледат да балансират професионалния и личния си живот и се опитват да не звездеят към своите фенове, които непрекъснато ги спират навсякъде.  

Двайсетгодишният хип-хоп артист и Дорина Стоянова спечелиха третия сезон на танцувалния формат Дансинг Старс, излъчен в рамките на 13 седмици по Нова телевизия. Двамата получиха 68% от гласовете на зрителите. На второ място останаха бившата състезателка по художествена гимнастика Стелла Ангелова и партньорът ѝ Наско. Трети се класираха актрисата Елен Колева и Калоян, пише Супер 19'.

Щастлив ли си от победата в Дансинг Старс?
Купата, която спечелихме само символично представя нашата победа. Тя реално е много по-голяма от материалната страна на нещата. По-голямата победа е, че аз много израснах в шоуто, личностно и като характер, а също и като ценностна система.

Защо реши да участваш в шоуто?
Влязох в шоуто с идеята не да побеждавам и покорявам върхове, а да правя изкуство. Това страшно много променя нещата. В сферата на изкуството трябва да решиш какъв избор и решение трябва да направиш. Аз се радвам, че взех подобно решение още преди две години, когато приключи формата Х Фактор. По това време бях на един кръстопът. Смятах да следвам в университет и имах възможността направо да запиша втори или трети курс, тъй като бях в частна гимназия и имах невероятна подготовка.  Щях да си взема много бързо висшето, минимум за две години. Но избрах сцената. Малко стъпих и на актьорската сцена, което много ме обогати и зареди.
 
На кого дължиш триумфа си в танцувалното риалити?
Всичко се дължи на моето прекрасно семейство. Родителите ми са фантастични хора. И се надявам един ден моите деца да имат същото отношение, както аз към баща ми и майка ми. Другият човек е моята партньорка Дорина, която неотлъчно бе до мен. През целият сезон на предаването бях супер стегнат и цялото ми съзнание бе заето с това да се мобилизирам, да не позволявам никаква емоция или някакво разочарование да ми влияе на работата. Понякога забравях за нея, но сега е момента да й се извиня.

Хонорара от шоуто удовлетвори ли те?
Да, хонорарът ми е нормален. Пак казвам, че влязох с друга идея в риалитито.

Промени ли те навремето  Х Фактор?
През своя житейски път човек постоянно се променя, постоянно се случват някакви неща, които променят характера му, начина на мислене, ценностната му система. Това се случи и с нас с Моисей. Ние в един момент бяхме супер зелени и неопитни. Попаднахме в съвсем нова среда с различни хора. Това определено ме промени към добро. Звездеенето гледаме да го овладяваме, защото е винаги в минус.

Как решихте да се явите в песенния формат?
Аз винаги съм си казвал, че по време на формата ние бяхме супер несработени като дует. Наистина се сформирахме на прима виста. И едва в момента, в който свърши форматът, си хванахме пресечните точки, начина на мислене, кой какви идеи има, кой към какво се стреми. Някак си едва сега имаме време да ги изгладим тези неща, за да станем по-добри. Наистина форматът ни събра и форматът ни научи на много неща. Но всичко стана много наведнъж.

Как ти се отразява славата?
Ами не мога да си поръчам кафе (смее се). Аз винаги съм супер щастлив, когато хората се радват на това, което правя и това, което е излязло от сърцето ми. Това много ме зарежда и съм благодарен на хора, които идват при мен и казват: "Евала, момче, много е готино това, което правиш". Все пак има една граница, която като се премине, става много тежко. Има малки деца, които почват да пискат, да викат, а това ме натоварва, защото и аз си имам проблеми, живот и в един момент отивам на някакво място и почва да ми се сипе на главата това нещо, което страшно ме уморява.

Почитателите как се държат?
Понякога е парадоксално, защото ако някоя групичка те гледа и ти им се усмихнеш, може да кажат :"Тоя пък за какъв се мисли, че ми се усмихва", а пък ако ги подминеш като съвсем нормален минувач, може да кажат "Гледай го пък тоя, колко е отворен, не иска да ни поздрави, звездата". И всичко е много 50 на 50.

Бъркат ли ви фенките кой кой е ?
Понякога се случва аз да съм Моисей, а той да е Ангел. Или пък аз да съм едновременно и двамата.

Защо избрахте да направите първия си сингъл с Криско?
С Криско решихме, защото този човек колкото повече го виждам, толкова повече го заобичвам. Толкова е готин и е супер зареждащ, много се рабираме и сме приятели. Един път влязохме в студио да запишем една реклама и решихме да запишем и народното с бийтбокса. Ей така, да си го имаме черно на бяло едва ли не. После я пуснахме в интернет. След около седмица Криско я видял, писа ми, че има зверския бийт за първите 50 секунди от парчето, ако искаме да го правим. И оттам тръгнаха нещата. Ние и преди това сме си говорили, че имаме желание да работим с него и изведнъж нещата се случиха.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !