Ангелова отказала участие във "ВИП брадър" и предрешила загубата си

16.06.2013 09:08 | Видян 2852 пъти

Ангелова отказала участие във

Финалът на "Денсинг старс" бил предрешен заради предстоящото ново издание на "ВИП брадър", научи Шоу.

Ангел беше предпочетен като "по-удобен" победител пред скандалната актриса Елен Колева. Като го коронова, като Крал на бала, продуцентът на танцувалното шоу Нико Тупарев ще може да ги ползва във всичките си проекти, без да се налага да му плаща баснословни хонорари.

Сега Ангел ще бъде лансиран като самостоятелна звезда, от което пък пострада дуетната му половинка Моисей. Към Стела Ангелова също е имало предложение да се включи в новия сезон на "ВИП брадър", което тя категорично отхвърлила. Плановете й не включвали по-продължителен престой в България, камо ли пък участие във воайорско риалити "made in BG". 

Както Шоу разкри, бившата състезателка по художествена гимнастика е взела предварително целия си хонорар от "Денсинг старс", с което предизвикала страхотна злоба в екипа на предаването. По тази и други причини в деня на финала към медиите беше разпространен донос от вътрешен за танцувалното шоу човек, който разкриваше Стела като агресивна и неприятна личност.

Към анонимката беше и видеозапис от репетиция, заснет със скрита камера, който обаче часове по-късно беше изтрит от YouTube. "Стела е най-грубият и непоносим участник в предаването "Денсинг старс". Тя подражава на образа на разглезена звезда, която не спира да проявява капризи и да обижда всички наоколо. 

От няколко дни между участниците се разпространява любителски запис, на който Стела обижда предаването и екипа, маниерничейки на английски език и вкарвайки доста нецензурни изрази в речта си", пише в компроматния "сигнал".

Самата Стела допринесе за този си образ, като върза тенекия на "адвокатката" си на финала на "Денсинг старс" Сашо Диков и не се появи в Нова тв, за да му даде обещаното интервю. Тя била обидена на Стажанта от защитата му и отказала повече да разговаря с него. Но пък удържа на думата си и отиде във "Всяка неделя".

До седмица се очаква и партньорът й Атанас Месечков да замине за Щатите. Двамата имат сериозни планове да работят заедно зад Океана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !