Стела Ангелова заплашена от изгонване

18.05.2013 09:00 | Видян 4382 пъти

Стела Ангелова заплашена от изгонване

Стелла Ангелова, която пристигна от САЩ, за да участва в танцувалното риалити Dancing Stars, се е превърнала в най-мразената звезда в шоуто. Каскадьорката събра негативите на останалите участници и журито заради надменното си поведение и може да бъде изгонена от предаването, разбра Lifestyle.bg.

Стелла се държи като голяма звезда и демонстрира неприязън дори и към малките си фенове. Тя показа това на последната си поява по време на детския танцов конкурс Фанта Фиеста. Стелла разгневи десетки майки, след като се фръцна надуто и отказа да даде автографи на малчуганите им. За разлика от нея, останалите звезди разписаха листчетата на всички желаещи деца.

Участниците в "Dancing Stars" пък негодуват, че само на нея и е бил предоставен заместник, когато се контузи по време на един от танците, докато всички останали трябва да танцуват с травми. Годеницата на изгонения миналата седмица Люси Иларионов Ани Хоанг заяви това открито в телевизионно интервю.

Журито също се е настроило срещу Стелла и от 10-ки започна да и дава сравнително ниски за представянето й оценки. Заради нея пострадаха и колегите й от отборния танц, който също не беше оценен по достойнство.

Самата Стелла коментира оценките на журито така: "Е, сега... нали трябваше да направят интрига, за да вдигнат рейтинга. Това нали е Dancing Stars a не Big Brother? Най важното е че аз и Наско танцуваме от душа и ще го правим докато вие искате да ни гледате.

Според слуховете със Стелла вече трудно се работи и нищо чудно от фаворит за спечелване на шоуто, тя да бъде следващата изгонена.
 
Снимка: dancingstars.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !