ДЕО: Вече ми е време за дете

10.06.2013 11:00 | Видян 7892 пъти | Гласували 3

ДЕО: Вече ми е време за дете

Део бе един от най-атрактивните участници в танцовото риалити Дансинг Старс. Деян Славчев  е роден на 7 октомври 1975 г. в София. Завършва 133-о СОУ Александър Пушкин, а след това - руска филология в Софийския университет. Още като студент започва работа като сервитьор, а после и като барман. След кастинг в заведението, в което работи, го избират за водещ на Джубокс по Канал 1.

След това е лице на тв предаванията Рекламна пауза, Големите 10, Това го знае всяко хлапе. Участва в постановката Кислород на Театър 199, а през 2004 г. дебютира в киното с Бунтът на L, снимал се е и във филма Прогнозата. Има записани парчета с Дичо, Лео и Играта.

Става победител в третия сезон на ВИП Брадър през 2009 г. Малко преди да влезе в танцувалното предаване на Нова ТВ той се раздели с дългогодишната си приятелка Лора Караджова, дъщеря на фронтмена на легендарната рок група Сигнал Данчо Караджов.


Део не се ли умори от участието си в Дансинг Старс?

Чувствах се страхотно, въпреки че репетирахме по 7 часа на ден. Моментите обаче бяха много силни, наситени, динамични и запомнящи се. В началото наистина имах кризи. Но след като минаха първите 3-4 танца в началото, изведнъж спряха да ме болят колене, кръст, врат, рамене и всичко ми мина. Имах една много мощна болка първата седмица, после едно лошо настиване, което ме събори. Не стигнах обаче до припадане до края на участието ми.

Харесва ли ти да танцуваш?
Аз съм се занимавал 8 г. с хип-хоп танци. Вярно, аматьорски беше, но имахме банда. От малък много обичам да танцувам и се чувствам свободен, като го правя. Като ми се обадиха от екипа, не съм се колебал. Отслабнах около 6 килограма след предаването.

Липсваше ли ти този път ролята на водещ?
Не ми липсваше, тъй като Краси и Алекс Сърчаджиева се справиха отлично. Аз мога да кажа обаче, че от всички формати, които съм водил, никога няма да забравя X Factor. Жестоко беше и ще остане за мен завинаги като една невероятна емоция.

Ти участва в още сезони на танцувални риалита, в кой бе най-успешното ти представяне ?
Когато бях с Нети, за съжаление не можах да стигна до танците. Защото направих едно задно салто, не направих изхвърлянето като хората, вследствие на което ми се надуха и двата крака. И всъщност успях да се включа активно чак във ВИП Денс, заедно с Тереза Маринова и с Ралица, която сега танцуваше с Румен Луканов. И ни се получиха много хубаво нещата.

Кой според теб трябваше да спечели Дансинг Старс?

За мен Наско и Стела просто бяха на съвсем друго ниво от всички нас. Това да се радваш, да се отпуснеш в това, което правиш, и да го правиш страхотно, това са те. Всички останали според мен давахме много, работихме, но просто все нещо не ни достигаше. Много ми харесваше как се развива в танците и Елен Колева. А Яна и Петко забавляваха всички.

Доволен ли си от хонорара, който взе от предаването?
Да, сумата бе прилична. По-малка от на други участници, но за мен е достатъчна. Все пак аз от това си плащам сметките. Големите ми проекти са през 2 г. Първо беше Биг Брадър, след това Х фактор, сега бе Дансинг Старс.

Део, ти разказа за проблемите си с наркотиците в Дансинг Старс. Защо го направи?

След разговор с главния редактор на предаването. Той знае, че от 2007 г. отварям нова страница след доста извършени глупости с физиката и психиката си. За първи път пробвах с кокаин точно преди 13 г. После бях изловен от Първо районно. Това беше най-тежкият ми период,  в началото на известността. Тогава правех Джубокс. Един път ме хванаха с дрога и в едно заведение.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !