Десислава отиде до Албания за нов хит

28.05.2013 17:15 | Видян 2608 пъти

Десислава отиде до Албания за нов хит

Десислава прекара уикенда в Охрид и Албания, но не на почивка, а по работа. Певицата пътува до Тирана, за да довърши новата си песен "Пусни го пак". Парчето е албански кавър, създаден от Алфред Сула – най-добрият албански композитор в момента.

"Преди време песента изтече в интернет, не във варианта, в който я искахме с албанските ми партньори. Затова отидох до Албания, за да дозапишем някой неща...Там прекарах много добре и дори си харесах още песни...но ще видим", сподели Десислава.

"Пусни го пак" ще бъде презентирана скоро, направо с видеоклипа. "Харесах песента и веднага се свързах с албанската компания, която го продуцира. Композиторът Алфред Сула каза, че има голям интерес от България към тази песен, но е гледал мои неща в интеренет и ми се обади да тръгвам към Албания. Така малко набързо се случиха нещата. Взех Коко (фотографът Костадин Кръстев", за да може на място да заснемем и Манди, който също пее в парчето и тръгнахме към Тирана. По пътя спряхме в Охрид – голяма красота!", разказа Деси.

На снимките за видеото, случайно се появил албанския певец Синан Хокса. "Честно да си призная, аз не бях чувала за Синан, но се оказа, че той е една от най-големите албански звезди. Дойде с нас и предизвика истински фурор", довери с усмивка Деси.

Изпълнителката на "Усещам" обеща "Пусни го пак" да е готова съвсем скоро. Режисьор на видеото е Костадин Кръстев – Коко. Музиката и аранжимента са на Алфред Сула, а текста – на Лора.

Междувременно Десислава влиза в риалити формата "Къртицата" на 30-ти май, за да се опита да пребори част от страховете си. Предстои да видим, дали ще успее.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !