ДесиСлава бременна от младо гадже

13.05.2013 14:45 | Видян 6029 пъти

ДесиСлава бременна от младо гадже

ДесиСлава най-сетне е на път да изпълни желанието си да се сдобие с второ дете. Чалга певицата е бременна и скоро ще влезе в третия месец, научи Всеки ден от нейни близки в Пловдив. Бебето обаче не е заченато планирано и затова блондинката още не смее да се хвали с новината. Тя имала твърдото желание да го задържи, но не съвсем така стоял въпросът с младото ѝ гадже Светлозар Савов.

ММА борецът е с близо 10 години по-малък от кака си Деси и плановете му за бъдещето са свързани с кариера в спорта, а не с дундуркане на пеленачета.
 
"Зарко много обича ДесиСлава и не иска по никакъв начин да я нарани. Той обаче не е готов за семейство, най-малкото защото няма постоянна работа и доходи, с които да се грижи за потомството си. Освен това кариерата му е в САЩ и не може да е постоянно с нея в България", обясняват близки до двойката.

Певицата обаче нямала никакви притеснения относно бъдещето. Тя била много щастлива и буквално разцъфнала, тъй като се радвала, че любовта ѝ със Зарко ще даде плод. Тя дори спряла да пие и пуши веднага щом научила новината. Деси била най-доволна, че с бебето ще върже младото си гадже и затова поискала най-после да се срещне със семейството му. Двамата са заедно от 2 години, но досега той не я бил представил на близките си.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Няма коментари към тази новина !