Бащински неволи тази сряда в "Столичани в повече"

28.05.2013 17:00 | Видян 1703 пъти

Бащински неволи тази сряда в

Драматичните събития в предишния епизод няма да оставят на мира жителите на Извор. Добрата новина е, че най-младият член на семейство Лютови – Кипър значително се подобрява. Но това не трогва Спас, който за пореден път ще прояви пълно безхаберие и ще се появи в болницата чак за изписването. Но точно когато провинилият се трябва да си понесе последствията, резултатите от изследванията на детето ще променят коренно ситуацията и ще всеят смут в семейстовто на Йовка и Спас.

Бургер бизнесът на Радко, Рангел и Йордан ще претърпи пълен крах. Те не просто ще бъдат порицани от директора на училището, но ще бъдат и неприятно изненадани от височайше посещение в домовете си. В резултат на тези събития Йордан ще бъде принуден да помоли Спас да изтегли кредит, а Рангел да „сложи ръка” на пенсията на баба Марийка.

И докато Рангел изживява тежки мигове, Гълъбина и Пацо обмислят своята сватба. Техните намерения достигат до съгрешилия съпруг, който дълбоко наранен и огорчен поставя на сина си нова задача, този път от интимно естество. Зоя също ще се намеси в плановете на младоженците - след като разкрива тайната на близнаците Пламен и Константин, проницателната Зоя ще се възползва от случая и най-безцеремонно ще започне да изнудва доскорошния си съпруг. Какво още ще се случи с Лютови, Чеканови и Цекови, зрителите на bTV ще разберат в следващия епизод на "Столичани в повече" тази сряда от 21.00 часа.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !