"Столичани в повече" е любимия български сериал във вота на slava.bg

21.04.2013 09:06 | Видян 4256 пъти

Българския комедиен сериал Столичани в повече е предпочитан от повечето зрители, които следят родните тв продукции. В анкетата на светския сайт slava.bg в рамките на 4 дни за него гласуваха (до редакционното приключване на броя) мнозинството от 525 читатели, което моментално му отрежда първото място в класацията. В момента се излъчва 4-ия сезон на Столичаните и той продължава да привлича пред екраните многобройна зрителска аудитория.

Според запознати това ще бъде финалният сезон на комедията, но до последно не се знае дали продуцентите няма да решат да снимат още епизоди.

Второ място в анкетата на slava.bg е за най-новия сериал Фамилията, на който посвещаваме днешния Спецпроект в Супер 19'. Въпреки не толкова интересния сюжет и взаимстваните сцени от Стъклен дом и Къде е Маги,  поредицата има своите зрители най-вече заради участието в каста на любими актьори като Асен Блатечки, Радина Кърджилова, Яна Маринова, Ваня Цветкова и Стефан Данаилов. Дано и сценаристите си вземат поука и по-нататък да ни покажат наистина интересен и завладяващ сюжет.

Тинейджърската сага Революция Z се гледа предимно от по-младата аудитория. Актьорите от поредицата имат амбицията да станат новите звезди на България и дори вече записват  песни, които са доста известни сред учениците у нас. Участието в сериала на звезди като Юлиян Вергов и Диляна Попова привлича още зрители, които отредиха в анкетата 3-о място на революционерите.

В дъното на класацията остава Недадените, изпреварен от сериалите Дървото на живота и  Етажна собственост, които не се радват на толкова огромен зрителски интерес. Родните фенове с интерес очакват 4-ия сезон на Под прикритие, който от есента ще стартира своето излъчване по БНТ-1.

Кой български тв сериал предпочитате да гледате?
1.Столичани в повече 43,43% (228/525)    
2.Фамилията 17,71% (93/525)    
4.Дървото на живота  10,86% (57/525)    
6.Недадените 2,29% (12/525)    
3.Революция Z 15,24% (80/525)    
5.Етажна собственост 10,48% (55/525)

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кметът пийва с блъскащия и...

Кметът пийва с блъскащия и неотстранен ПП-съветник: Фото...

Мерил Стрийп е почетен гост на...

Мерил Стрийп ще бъде почетен гост на церемонията по...

Няма коментари към тази новина !