Луда атакува Хю Джакман с електрическа самобръсначка

15.04.2013 17:15 | Видян 1571 пъти

Луда атакува Хю Джакман с електрическа самобръсначка

Славата си има и своите недостатъци и един от тях са лудите фенове. Актьорът Хю Джакман бе атакуван от психически-нестабилна жена, която се нахвърлила върху него с използвана електрическа самобръсначка в ръка. Според немския сайт klatsch-tratsch.de „оръжието" е имало по себе си косми от интимната фризура на дамата, пише Dnes.bg.

Атаката се е случила на 13 април. Жената е причакала звездата от „X-Men" пред фитнес салон и се устремила към него с любовни обяснения и електрическия уред в ръка.

Името на нападателката е Катрин Търстън. 47-годишната жена е била арестувана и обвинена в преследване и нахлуване в личното пространство на звездата.

Джакман заяви в интервю преди New York Post, че е бил шокиран от атаката и е мислел единствено за съпругата си и двете си деца.

„Семейството ми е основният ми приоритет. Надявам се, че тази жена ще получи необходимата помощ", сподели 44-годишният холивудски актьор.

Търстън не за първи път се опитва да достигне до Хю. Жената има вече няколко предупреждения да не приближава актьора, след като вече е нахлувала в дома му и е причаквала пред училището 7-годишната му дъщеря Ава.

Преследвачката е с психични отклонения и ще бъде лекувана в клиника.

 

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !