Хю Джакман на прием при Елизабет II

17.10.2011 13:00 | Видян 3328 пъти

Хю Джакман на прием при Елизабет II

Хю Джакман и Ел Макферсън бяха сред видните австралийци, които бяха поканени на изискан прием при британската Кралица Елизабет II в Бъкингамския дворец преди посещението й в страната. Британската    кралица ще посети  Австралия, на която е държавен глава, идната седмица и покани 350 видни членове на австралийската общност да присъстват на дадения от нея прием в резиденцията й в Лондон.

Джакман беше един от първите гости, които говориха с кралицата на партито, и е убеден, че сънародниците му ще бъдат развълнувани от 16-то й посещение в Австралия, въпреки  че някои австралийци искат страната им да бъде обявена за република.

„Те я обичат, дори републиканците в Австралия  изпитват  огромно уважение и любов  към кралицата. Никога не съм чувал някой да твърди обратното", сподели Джакман. Макферсън, която в момента живее постоянно  във  Великобритания, е съгласна с думите на сънародника си.

"Смятам, че дълбоко в себе си ние в Австралия все още сме монархисти. Спомням си, че пеех "Бог да благослови Кралицата", смятам, че хората още го правят", сподели бившата манекенка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коктейл без рокли тази седмица в...

Тази вечер (24 април) в „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV...

Пореден зловещ удар на серийния убиец...

Заплетената мистерия на неизвестния убиец все...

Няма коментари към тази новина !