Хю Джакман е звездата в реклама на студен чай

07.07.2011 13:00 | Видян 3342 пъти

Хю Джакман е звездата в реклама на студен чай

Холивудският актьор Хю Джакман е звездата в реклама на студен чай. Актьорът, известен у нас с филмите от поредицата X-Men, както и с кино хитовете The Prestige и Australia, освежава с танци града в клип за Lipton Ice Tea Green – най-новият аромат на водещата световна марка студен чай. Това е първият и единствен глобален бранд, с който Хю Джакман се обвърза - за период от 3 г. през 2010 г. В новия клип Джакман спира за кратка пауза в горещия ден и отваря бутилка студен Lipton с аромат на зелен чай. Свежестта на напитката се пренася навсякъде – всичко около звездата става свежо и зелено, сгради и тротоари се покриват с растителност, а тълпата от минувачи се впуска в танци заедно с кино звездата.

Клипът със също толкова зеленото заглавие – Nature, е заснет на локация, не по-малко атрактивна от самия Джакман – Монтевидео и Пунта дел Есте в екзотичния Уругвай. Музиката към клипа е на мултиплатинената британска група The Feeling. Тя записва ремикс на парчето The Safe Dance, оригинално изпълнено от друга група – Men Without Hats. Режисьор на рекламния клип е Лусиано Подкамински, един от най награждаваните в рекламната индустрия в Латинска Америка. Колекцията му от призове включва седем отличия„Златен лъв” от фестивала в Кан. Сред марките, за които е работил, са Volkswagen, MTV, Budweiser, Pampers и Nike.

Ароматът зелен чай е най-новото попълнение в предложенията на Lipton. Освен, че утолява жаждата, консумацията му зарежда по естествен начин ума и тялото с енергия, благодарение на съдържанието на теин. Новият аромат идва със свеж, натурален вкус и не съдържа консерванти, оцветители или изкуствени аромати.

Сър Томас Липтън от Шотландия основава Lipton Tea Company през далечния 19-ти век, след като купува първата си чаена плантация в Цейлон. Стотици години по-късно, Lipton притежава хиляди акри качествени чаени насаждения в Източна Африка (Кения (Керичо) и Танзания (Муфинди), а техните чайове са добре съчетани от множество плантации по света, включително в Индия, Шри Ланка, Кения и Китай. Днес Lipton e водеща марка топъл и студен чай в света с продажби от 150 млрд. пакетчета и 4 млрд. бутилки. Бутилировач на Lipton Ice Tea у нас е Куадрант Бевъриджис.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !