Хю Джакман отнася серия шамари

19.06.2012 14:45 | Видян 2554 пъти

Хю Джакман отнася серия шамари

Холивудският актьор Хю Джакман получава шамари в най-новата си реклама за новия Lipton Ice Tea с аромат на малина.

Звездата от филмите от поредицата X-Men и от кино хитовете The Prestige и Australia, и през тази година продължава да е лице на водещата световна марка студен чай. Това е първият и единствен глобален бранд, с който Хю Джакман е обвързан.

В новия клип Джакман играе себе си – актьор в ролята на пилот, който споделя на любимата, че трябва да се разделят, защото „неговият дом е в небето”.

Лошата новина предизвиква спонтанен шамар от дамата, но режисьорът никога не е доволен от удара в лицето на Джакман.

След много повторения на сцената звездата използва студения чай за вдъхновение и получава идеалния шамар за краен успех на снимките.

Въпреки, че действието се развива в сърцето на саваната, видеото всъщност е заснето в Будапеща. „Страхотно се забавлявах на снимките, което звучи странно, предвид, че аз бях този, който получава шамари. Но все пак това се правеше по един приятелски и забавен начин”, споделя Хю Джакман.

Клипът с доста очевидното заглавие – Slap, е режисиран от Стейси Уол, който е работил по реклами за редица големи марки като Orange, VW, Heineken, Levis, Nike, Microsoft, Adidas, HSBC и др.

Видеото е вече в телевизионния ефир у нас. Уол е носител на престижната награда за изключителни режисьорски постижения в областта на ТВ рекламите, присъдена от Режисьорската гилдия на Америка (DGA).

Ароматът малина е най-новото попълнение във вкусовете на Lipton. Той разширява гамата от продукти на марката, която до момента беше представена с праскова, лимон и зелен чай у нас.

Сър Томас Липтън от Шотландия основава Lipton Tea Company през далечния 19-ти век, след като купува първата си чаена плантация в Цейлон.

Стотици години по-късно, Lipton притежава хиляди акри качествени чаени насаждения в Източна Африка (Кения (Керичо) и Танзания (Муфинди), а техните чайове са добре съчетани от множество плантации по света, включително в Индия, Шри Ланка, Кения и Китай. Днес Lipton e водеща марка топъл и студен чай в света с продажби от 150 млрд. пакетчета и 4 млрд. бутилки. Бутилировач на Lipton Ice Tea у нас е Куадрант Бевъриджис.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Gatorade, Evervess), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima. Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !