Хю Хефнър преспал с над 1000 жени

27.03.2013 10:30 | Видян 1603 пъти

Хю Хефнър преспал с над 1000 жени

Хю Хефнър се похвали, че е спал с над хиляда жени. 86-годишният основател на "Плейбой", който се ожени за третата си съпруга Кристъл Харис през декември, твърди, че винаги е бил верен по време на браковете си, но в ергенските си периоди се възползвал максимално от свободата си, пише vsekiden.

В интервю за новия брой на американското списание "Ескуайър" на въпрос с колко жени е спал той отговаря: "Как бих могъл да знам? Сигурно с над хиляда. Имаше периоди от живота ми, в които бях женен и тогава никога не съм изневерявал. Но си наваксвах, когато не бях женен", споделя Хефнър.

Медийният магнат беше женен за Милдред Уилямс от 1949 до 1959 г., от която има две деца Кристи и Дейвид, и за Кимбърли Конрад, майка на двамата му сина Марстън и Купър, от 1989 до 2010 г. Сега той споделя, че е по-щастлив от всякога с Кристъл и се смята за голям късметлия, че отново е открил любовта толкова късно в живота си.

"Искам оставащата част от живота ми да бъде като сега, много искам да е така", сподели Хефнър. Магнатът имаше множество палави приятелки в имението на Плейбой, а животът му с Холи Медисън, Бриджит Маркард и Кендра Уилкинсън беше показан в телевизионното риалити "Съседката".

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !