Соня Васи взела $25 000, за да осъмне по парфюм

07.01.2013 16:45 | Видян 4116 пъти

Соня Васи взела $25 000, за да осъмне по парфюм

Рок певицата и моделка Соня Васи, чийто постоянен адрес през последните две декади е в Щатите, е взела около $25 000, за да осъмне по парфюм на корицата на „Плейбой”. Според публикация в celebritynetworth именно такава е сумата, която момичетата получават, за да развеят жартиери между кориците на мъжката библия.

Блондинката е единствената българка, украсявала с прелестите си еротичното списание на Хю Хефнър, и то на челна страница, пише в. "Монитор".Изданието дебютира през далечната 1953 г. и от тогава до сега принципът на заплащане не се е променил особено, но сумите са нараснали многократно.

В началото момичетата вземали по $500 за една фотосесия, което към днешна дата е горе-долу около $4000. През 60-те и 70-те години списанието набрало голямо популярност и хонорарите на момичетата нараснали главоломно. Девойката, която бивала отличена за момиче на месеца, получавала бонус, а победителката за годината ­ още пари и автомобил. През 70-те години колата винаги е била в розово, за да може всички да знаят коя е дамата зад волана.

Жените със статут на звезди обаче получават доста по-тлъсти суми, за да покажат прелестите си. Линдзи Лоън се е съблякла за $1 млн., а Рейчъл Хънтър ­ за $1,8 млн. Много от тях обаче са отказвали солидни предложения. Така например бившата съпруга на Брад Пит – актрисата Дженифър Анистън, отказала да се съблече дори срещу рекордните $4 млн.

Голите фотосесии в „Плейбой” са изстрелвали не една и две звезди на върха. Типични примери са бившата съпруга на Чарли Шийн – Денис Ричардс, моделката и тв водеща Брук Бърк и др. Именно затова и Соня Васи решила да се снима за еротичното списание в началото на 90-те. Младата варненка, носителка на титлата „Мис България 1989”, тъкмо била пристигнала в Щатите и хонорарът от сесията є помогнал да започне да се развива.

Единствената жена, която е заемала корицата на мъжката библия 13 пъти, е апетитната Памела Андерсън, която преди няколко месеца посети за първи път България.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Няма коментари към тази новина !