Хю Хефнър:Тая курва само ме използва

21.07.2011 16:00 | Видян 5470 пъти

Хю Хефнър:Тая курва само ме използва

Честно казано, не зная как изобщо реших да се оженя.Семейният живот не е за мен, аз съм вълк единак.Два пъти сам сключвал брак и всички знаят как свърши това", сподели в първото си интервю след скандала Хю.

Той разкрива, че с дистанцията на времето заподозрял каква е бъдещата му жена.25-годишната красавица само го използвала, за да се уреди в шоусредите.Харчела парите му без мярка - имала 2 платинени кредитни карти, с които поддържала жизнен стандарт на принцеса.Карала лъскаво "Бентли", което отново ѝ било взето от годеника ѝ.

Проблемите във връзката с плейбоя обаче започнали, когато неговите адвокати пожелали предбрачно споразумение.Попарени от предишните краткотрайни и доста драматични разводи на Хефнър, юристите искали да защитят от посегателство на състоянието му от 43 млн. долара."Тогава тя започна да се отдръпва и да показва, че не ѝ е станало приятно", разсъждава днес Хю.

85-годишното перверзно старче обаче вече е успяло да замести бившата си годеница с нова пищна красавица.Тя се казва Анна София Бергланд и е приятелка на ексизгората му."Тя ме прави много щастлив, но не бих тръгнал да се женя", отсича Хефнър.

Освен едрогърдата блондинка известният сваляч е приютил и две свои бивши любовници - 22-годишните близначки Кристина и Кариса Шанън.Така нощите му със сигурност не са самотни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !