Кралят на Плейбой зарязан преди сватбата

15.06.2011 16:40 | Видян 2806 пъти

Кралят на Плейбой зарязан преди сватбата

25-годишната годеница на 85-годишния легендарен основател на империята Плейбой Хю Хефнeр - Кристал Харис, е отменила сватбата им. Това съобщи опечаленият младоженец в своя профил в социалната мрежа Туитър.

„Сватбата е отменена. Кристал е променила чувствата си”, пише Хефнер. Той поиска ръката на Кристал на Бъдни вечер през 2010 г., а сватбата беше планирана за тази събота в имението на магната в Бевърли Хилс.

Хефнер създава любимото списание на всички мъже по света Плейбой през 1953 г. .Първият му брой излиза с фотосесия на Мерилин Монро, което му носи потресаващ успех. През 1971 г. списанието вече излиза в 7-милионен тираж. Същата година е построено и световноизвестното имение – рай, носещо името на списанието.

Прословутите купони с известни личности, много модели и невероятен лукс са част от живота на Хефнер. Той е прочут и като противник на наркотиците. Всеки, който бъде хванат с дрога в имението му, бива изхвърлен веднага и повече не се допуска на партитата му. Преди време скандалният магнат открито заяви, че бройката на жените, с които е бил, надвишава 1000. Кристал щеше да бъде третата официална съпруга на големия Хю.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !