Ретроградно като Меркурий

18.03.2013 09:24 | Видян 1851 пъти | Гласували 1

Ретроградно като Меркурий

Миналата седмица и предишните 2 и половина всички бяхме под влиянието на Ретроградния Меркурий. Според астролозите това е период, в който не се съставя, не се прави и не се планира нищо, на нищо не се разчита, защото е време на ПРОВАЛИ, загуби и забавяния. Точно това време България избра, за да си прави правителство. И то не какво да е, ами такова, дето трябва някак да се справи с резерва, който е под минимума на минимума – 2,7 млрд. лв. при законова долна граница 4,5 млрд., с дефицита, който за два месеца вече надмина 1 милиард, което е годишното му изражение в бюджета, както и с шокиращите данни за бедността – не просто 50% от българите са под чертата, ами през 2012 г. сме намалили дори консумацията на хляб.

И понеже питате какво тук значи ретроградно, нека да кажа. Ами, имаме си премиер, който съвсем млад е станал член на БКП, партията на таткото – виден представител на ДС и работил за КГБ. Не знаем верни ли са писанията, че Марин Райков бил агент на РУМНО – разузнаването на Добри Джуров при соца, но по-интересна е имотната му декларация. Човек се чуди как с държавната заплата на чиновник той хем плаща стотици хиляди образование на сина си в престижен щатски университет, хем издържа жена и дъщеря, които не работят, хем през 2011 г. си е купил апартамент за 150 бона. И това далеч не са всички нереалистични факти в декларацията. Дали премиерът е мъж под чехъл – ето това ще разберете от разкритията на Супер 19' в новия му брой.

Питаме се също има ли гей афера в новия кабинет? Кои са обичайните и необичайните заподозрени ще научите отново от новия Супер 19'?

Сред другите въпроси са как с чиновническа заплата едното вице на Райков си накупи  апартаменти и защо позволи плячкосването на къмпинг Корал уж че била „забравила” да внесе чутовната сума от 20 лв. такса за обжалване от името на държавата?

А също защо другото вице в служебния кабинет, дето ще се бори с монополите е момиче хем на Кръга Капитал, хем на Софийска вода? Явно клин клин избива е била водещата теория на съставителите на правителството.

За да не бъдем досадни, обръщаме внимание и на Денсинг старс, където се вихрят не само танци, но и страсти и като нищо ще лъсне цялата истина за отношенията на победителя във ВИП Брадър Орлин и танцьорката Яна....

Пожелавам на всички по-добри новини до идния понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !