Миро сваля Шмекера

12.03.2013 13:45 | Видян 2663 пъти | Гласували 1

Миро сваля Шмекера

Шмекера от Под прикритие е новата любов на Миро . Музикантът отпразнува с него рождения си ден. Официално това бе маскирано като заснемане на клип с младия татко Иво Захариев в главната роля. Обновената театрална сцена  „Георги Русев”  на пернишкия театър „ Боян Дановски”  стана дом на новия видеото на Миро „Сувенир”, което в превод ще рече Спомен. Не се казва само от какво...Но ние и сами можем да се досетим при вида на двамата артистични и звездни мъже, особено облечени в копринени пижами като Миро на снимките.

В дебютното видео на реж. Цвети Димитрова / позната със специалните ефекти в „Август е Септември” , „Ангел си ти” и др./ участваха също : авторката на бестселъри – Людмила Филипова, актьорът – Иво Захариев, басът от оперната сцена – Александър Носикоф и др.

Коцепция на видеото:

В днешното общество все още се ограничаваме от стриктни рамки по отношение на това какво да работим, как да общуваме, какво да харесваме и какво да не приемаме, дори и как да разговаряме с децата си. Как да живеем. Този, който по един или друг начин се окаже извън тези рамки, често бива сочен с пръст и набеждаван като недостоен, лош, злонамерен или ненормален.

Това е нашето представление. В един или друг аспект, всеки от нас лесно би могъл да припознае себе си в някой от нашите герои.

Екипът изказва благодарности на: кмета на Перник – Росица Янакиева, на целия екип и директора на театъра – Иво Горчев, на Борко Чучков/Чучков Брадърс и на Харбър Айлънд Рекърдс.

Премиерата на видеото и песента ще бъде в рамките на месец март.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !