Ищар снима филм

04.03.2013 13:15 | Видян 1989 пъти | Гласували 1

Ищар снима филм

Световноизвестната певица Ищар предава своята харизма не само чрез песните си, но и чрез големия екран на кино продукциите. През 2012 Кралицата на world музиката се снима във филма The Ballad Of The Weeping Spring, който все още не е пристигнал у нас, но в буквален превод звучи така – Баладата на плачещата пролет. Не толкова сълзи, колкото чувствена музика можете да откриете в последния върхов филм на израелското кино, пише Супер 19'.

На деветите награди на Израелската филмова академия или така наречените Израелски Оскари филмът на Бени Торати е номиниран за най-добър и оригинален саундтрак, в който, както се досещате, преимуществена е ролята на самата Ищар. Номиниран е също за най-добра продукция и костюми. Музиката от филма е наистина завладяваща. Носи усещане за нещо древно, за изконна съдбовност или на кратко "мактуб" – познатата дума за съдба от Алхимика на Паулу Коелю и най-съвременната сапунка Клонинг. Ищар покорява сърцата и умовете, разкрива тайни и носи послания от минало и бъдеще.

Световната звезда ще пренесе енегрията на един цял свят  на 13 април в София, в първа зала на НДК, от 20 часа.  Ищар ще представи своите най-чувствени песни и ще разкрие най-новите си преживявания с новия си албум 7.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !