Поп звездата Ищар откри уникален спортно развлекателен център

02.06.2011 16:40 | Видян 3319 пъти

Поп звездата Ищар откри уникален спортно развлекателен център

Най-модерният в София, спортно развлекателен център RestART отвори врати в деня на детето. Малки и големи се забавляваха на пет часово парти около басейните, детските площадки и на дансинга, заедно с детска вокална група „Врабчетата”, Супер Бианка, бате Ненчо и неговото магическо шоу.

Невероятен интерес у всички гости предизвика ледената пързалка на открито, която ще работи целогодишно и е единствена за столичани. Волейболната легенда Пламен Константинов, певицата Лия и водещият на сутрешния блок на БГ Радио „Стартер” Симеон Колев със своя син Момчил бяха едни от първите гости, които се разходиха из 11 декаровия спортно развлекателен център.

Най-голямата изненада на вечерта беше появата на поп звездата Ищар, която лично раздаде награди-покани за концерта си в София. След това хитовата певица се настани във ВИП зоната за да изпие един фреш и се снима заедно с Мис България 2006 Славена Вътова, музикалния директор на БГ Радио Ана Мария Тонкова и актьора Дарин Ангелов. Всички гости на комплекса на финала се насладиха на невероятно красива и зрелищна заря.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !