Македонката Цеце залюби наркодилър

01.03.2013 13:30 | Видян 2808 пъти

Македонката Цеце залюби наркодилър

Цеце Орешкова се е превърнала в държанка на мастит наркодилър от албански произход, научи Всеки ден.

Македонката бе представена пред родната публика като един от най-успешните модели, истината е, че колкото и да е популярно лицето на Цеце в западната ни съседка, тя не може да се издържа благодарение на професията си.

Именно заради това стройната като фиданка Орешкова е прибегнала до най-сигурния начин за лъскав живот, обвързвайки се със заможен баровец.

Въпросният левент обаче не е в сферата на легалния бизнес и открай време името му циркулира из балканските медии заради криминалните му деяния, простиращи  се в няколко държави, разкриват шокирани близки на моделката у нас. 32-годишният Бесмир, родом от албанската столица Тирана на няколко пъти е бил разследван от полицията заради връзките му с крими елементи, разпространяващи дрога. Самият той е излежавал няколкомесечна присъда, която според разследващи журналисти от Скопие неоснователно е била намалена, заради положен от него труд зад решетките.

Откакто Цеце се е загаджила с наркодилъра, жълтите медии в Македония ѝ обръщат все по-голямо внимание. Манекенката и бандитът не крият взаимоотношенията си, като дори се появиха заедно в едно от най-гледаните неделни предавания на македонската телевизия, пише още Всеки ден.

Цеце и криминалният й възлюбен ще стъпят и на родна почва идната седмица, когато в столичен клуб ще се проведат годишните награди на интернет сайт за клюки,  собственост на чалгаджийката Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !