Цеце Орешкова се снимала гола за 30 евро

22.11.2012 09:00 | Видян 11267 пъти | Гласували 1

Цеце Орешкова се снимала гола за 30 евро

Красивата манекенката Цеце от Неготино, която е една от новодомците в Биг Брадър All Stars, дефилирала в модно ревю по гърди. 24-годишната моделка е почти неизвестна в модните среди, а изявите й в модата се броят на пръсти.

Всъщност неочакваната поява на втори македонец в риалити формата не е заради голямата слава на моделката, а заради сериозен гаф, отразен от всички големи медии в Скопие, пише вестник Галерия.

Сочната манекенка с пищни форми лъснала с голи гърди на модно ревю и скандализирала пуританската македонска публика.

Докато световните модели изкарват поне по няколко хиляди долара за подобна изява на ревю или фотосесии, хонорарът на девойката бил “баснословните” 30 евро, пише пресата в Скопие.

Въпреки мизерното възнаграждение Цеце Орешкова гордо дефилирала с голи гърди пред отбраната публика. Смелата демонстрация на природни дадености е публикувана на първите страници на македонската преса.

Вместо да обере овациите, тя събрала само негативи и гневни реакции. Личната й страница във фейсбук била залята от гневни коментари и тя се принудила да ограничи контактите и комуникацията в мрежата.

Точно заради този неприятен инцидент моделката Цеце се принудила да избяга от родината си и да търси изяви зад граница.

Изявите й в модата се броят на пръсти, така че не е ясно каква кариера ще развие навън по модните подиуми.

Както стана ясно, Орешкова е участвала на няколко конкурса за красота, обявена е за Мис Македония, но после е детронирана поради грешка в изчисленията. Освен това тя се е пробвала и на конкурса Мис Туризъм Интернационал в Киев и Мис Европа в Париж, но без забележителни успехи.

Дефилирала е и по време на Сокския моден уикенд. Освен това е снимала няколко фотосесии, едната от които в Гърция, пише още Галерия.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !