Цеце Орешкова си татуира Тризначките

24.01.2013 10:45 | Видян 3821 пъти

Цеце Орешкова си татуира Тризначките

Изкусителната македонка Цеце Орешкова увековечи на свежата си плът имената на Тризначките-Вяра, Надежда и Любов, пише Галерия.

Веднага след излизането от  от шоуто „Биг брадър ол старс”,  красавицата се вмъкнала в студио за татуировки. Точно в навечерието на нова година Цеце показа какво й липсва най-много в живота – Faith, Hope, Love (или в превод от английски вяра, надежда, любов).

Именно тези три думи манекенката татуира на врата си. Феновете й одобриха избора й на татус и го приеха много добре. Те й пожелаха наистина да намери Вярата, Надеждата и Любовта в живота си.

Именно тези техни думи накараха форумци да смятат, че между Цеце и Боби нещата не вървят.

Притеснителен е фактът, според тях, че Цеце явно показва колко много се нуждае от тези чувства.

Фенове и форумци все още се вълнуват какво става между нея и Боби. Всички предполагат, че връзката им се е провалила и именно това е причината Цеце да замине надалеч. Тя се отдаде на заслужена зимна почивка в Австрия, но за съжаление, сама.

Виждайки татусът й обаче, някои нейни български фенове си направиха безобидна шегичка на неин гръб, като казаха, че Цеце е маркирала на врата си завинаги имената на тризначките. Това, разбира се, не е така, а татусът определено е красиво изработен!

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !