Росен Петров оздравя

08.02.2013 15:00 | Видян 3562 пъти | Гласували 1

Росен Петров оздравя

Росен Петров живна! Водещият на неделното токшоу „Нека говорят“ лека-полека започна да оздравява и да възвръща предишния си вид, пише Уикенд.

Той вече не е толкова подпухнал и зачервен, оттоците по лицето му видимо са спаднали, благодарение на бабини илачи.

Припомняме, че от няколко месеца състоянието на Росен Петров е доста тревожно. Той не разкри пред зрителите какъв е проблемът, което даде повод за най-различни предположения.

Според една от версиите водещият страдал от жестока алергия, която причинявала ужасните подувания по лицето му и затруднявала дишането му през носа. Друга версия гласеше, че Росен Петров злоупотребявал с наркотиците и алкохола, което довело до ужасяващия му вид.

Преди няколко месеца по време на боксов мач треньорът на Росен Петров неволно си изтърва силите и смазва носа му, пише още Уикенд.

Частици от счупения нос попадат в носоглътката на тв водещия и водят до сериозно възпаление. Носът му гноясва и се възпалява, което обяснява и ужасното подуване.

Още по-лошото в случая било, че лимфната течност не може да циркулира правилно, което води до сериозно възпаление.

Силните и вредни антибиотици, които му изписали, не само не давали резултат, но и усложнявали здравословното му състояние. Неслучайно Росен Петров се държеше неадекватно в ефир, беше замаян и фъфлеше.

За щастие, водещият започва да оздравява благодарение на народната медицина. Бабини рецепти успели да изчистят гнойта от организма му и Росен Петров е видимо по-жизнен и енергичен в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !