Симона Пейчева в депресия след раздялата с мъжа си

29.01.2013 14:30 | Видян 7898 пъти

Симона Пейчева в депресия след раздялата с мъжа си

Защо ѝ е притрябвало на Симона Пейчева да се връща в змийското гнездо на българската художествена гимнастика? Какво се е случило, та на 27 години, цели четири лета след оттеглянето си, тя реши да облече отново трикото?
 
Днес всичко в живота на световната шампионка на топка и бухалки от първенството на планетата в Мадрид през 2002 г. изглежда различно. Симона е заприличала на скелет. Тежи не повече от 40 килограма, кожа и кости! Така слаба никога не е била дори в най-добрите си състезателни години. Само сенките под очите ѝ издават, че минава през най-мъчителния етап от живота си, пише Шоу.

Голямата тайна, която родената на 14 май 1985 г. в София гимнастичка така ревностно крие от любопитните очи на обществеността, е свързана с истинска драма в семейството ѝ. Злите езици из столицата шушукат, че с брака на Симона с голямата ѝ любов Горан Петров вече е свършено и че двамата дори вече не живеели заедно.

Говори се за тежък развод, но никой не се наема да издаде причината за внезапната разлъка. Изпаднала в жестока депресия, Пейчева решила да поднови кариерата си, пише още Шоу.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !