Симона Пейчева и Крум на върха във VIP Dance

24.11.2009 15:45 | Видян 12918 пъти | Гласували 1

Симона Пейчева и Крум на върха във VIP Dance

С откъс от новия спектакъл на Нешка Робева започна снощи най-оспорваната  вечер във VIP Dance. Зрителите видяха част от него преди премиерата му на 12 ноември в зала 1 на НДК, съобщи dariknews.bg. Нешка Робева сподели, че новият й спектакъл е изцяло вдъхновен от VIP Dance и също е зареден с много енергия, надиграване между 6 отбора и жури, което оценява изпълненията им.

А с оценките снощи във VIP Dance журито определи първия финалист в шоуто. Вдигайки 30 точки за изпълнението на контемпорарито на Симона и Крум, те определиха техния отбор за първия сигурен претендент за титлата „Любими танцьори на България".

Максималният резултат просълзи Крум и Симона, като гимнастичката призна, че е плакала само още веднъж, когато е спечелила световната титла. В края на предаването тя сподели, че е изключително горда и доволна от представянето им и е оправдала очакванията на съотборниците си след като влезе на мястото на Елица. Симона припомни, че отборът на Крум и Елица беше първият, получил максимална оценка в шоуто, а сега, в последното предаване, в което журито имаше право да оценява, отново имат 30 точки.

С контемпорари вчера се представи и отборът  на Райна и Фери. Стилното им изпълнение накара Нешка Робева да признае „И двата отбора тази вечер заслужават първото място", но вдигнатата петица от Орлин, заради грешка на мъжете в отбора, им коства максималната оценка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !