Куката под прикритие в чалготеките

22.01.2013 09:15 | Видян 3209 пъти

Куката под прикритие в чалготеките

Мариан Вълев-Куката минава под прикритие в чалготеките, когато е подпийнал. „Веднъж на един-два месеца се напивам от три малки и не знам какво ми става, но все се озовавам някъде, където се слуша чалга", разказа актьорът в свое интервю.

Той водил на чалга дори холивудската звезда Крисчън Слейтър, когато снимал в България. Като чул, че ще излизат, американецът се дегизирал с очила и шапка, тъй като очаквал всички да го познаят и да започнат да го снимат. „Не се притеснявай, никой няма да те познае", успокоил го Куката и го завел на чалготека.

Там хората не били и чували за Слейтър, което се сторило на звездата като сбъдната мечта. Той се влюбил и в родната чалга, и в жените, които посещават подобни заведения, пише Всеки ден.

„Оттогава започна да говори, че България е страната на хубавите жени, само за чалга мислеше", разказа още Куката.

„Нямам нищо против тази музика. Но съм противник на чалга културата", каза Вълев. Когато бил трезвен, обаче слушал само хеви метъл и пънк. Поп фолкът бил начин да се доближи до героя си от „Под прикритие".

Самият той слушал метал и пънк, но пък като любител на жените оценявал високо посетителите в по-леките заведения.

Колегата му Венци Янков, който играе Малкия близнак в сериала, пък бил в чалготека веднага след началото на новия сезон на „Под прикритие". Диджеят веднага обявил „Поздрав за Малкия близнак по повод излизането му от затвора". Много хора в заведението решили, че там наистина има затворник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разпети петък е: Какво е разрешено и...

Разпети петък 2024-а се пада днес, 3 май. Той е...

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Няма коментари към тази новина !