Куката мъртъв завинаги

05.09.2012 11:00 | Видян 2941 пъти

Куката мъртъв завинаги

Една от най-ярките звезди в състава на "Под прикритие" - Мариан Вълев, няма да се появи повече в хитовата поредица на БНТ. Любимецът на всички фенове напуска сериала за тяхно огромно  съжаление. Актьорът е взел категоричното решение за това след жесток скандал с продуцентите на криминалето.

Според запознати Мариан Вълев настоял да получи повишение на хонорара за третия сезон, но такова му било отказано. Побеснелият от яд актьор просто изпълнил заканата си да се махне от сериала и не се явил за снимките на новите епизоди. Напускането му обаче няма да затрудни сериозно сценаристите, тъй като предишният сезон на "Под прикритие" завърши с катастрофа, в която колата на Куката се подпали и изгоря. По този начин ексцентричният персонаж ще бъде ликвидиран лесно, без да се налагат промени в сюжетната линия.

Най-разгневени от напускането на Мариан Вълев обаче са самите зрители на "Под прикритие". След като новината изтече в публичното пространство, в интернет се появи вълна от коментари с искане актьорът да се върне в криминалната поредица. "Без Куката този сериал няма да е същият, ще прилича на сапунка. Няма да го гледаме повече", заплашват почитателите на Куката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !