Алисия тотално загърби Валери

21.01.2013 12:30 | Видян 2767 пъти

Алисия тотално загърби Валери

"Не ме интересува къде ще играе Валери", заяви бившата му изгора Алисия на участие в пловдивски бар, където отговори на медийни въпроси дали не се вълнува все още от футболиста, пише Супер 19'.

 "Има си семейство, те да се вълнуват. Всичко е приключило между нас отдавна. Питайте ме за Ники Михайлов. Заедно бяхме на Малдивите за Нова година, а не на Бахамите или Сейшелите, както писаха всички останали, защото никой не знаеше наистина къде сме. Беше много готино. Сега подготвям нов клип, който ще излезе скоро", сподели певицата.

Неотдавна красавицата коментира и вечно актуалната тема за враждата между нея и плеймейтката Николета Лозанова. "Не водя война с нея, не знам защо винаги ме въвличат в скандали. За мен скандалите не продават, а хубавите песни", категорична е тя. Напоследък се забелязва огромна промяна в поведението на Алисия. Тя реши да загърби окончателно мутренския имидж и заяви, че слага край на всякакви конфликти с когото и да било.

Преди Коледа певицата дори предизвика симпатиите на цяла България, след като дари пари и подаръци за бедно момче и му помогна да изживее най–хубавите празници през живота си. Според последната клюка в тв среди Алисия и Ники Михайлов са поканени да се включат в предстоящо тв риалити, което ще стартира през пролетта. Изпълнителката на Ара Мюзик почти се е навила да участва, но заради футболните си ангажименти, нейния любим вероятно ще пропусне тв изява, издава Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Няма коментари към тази новина !