Алисия пуска Мистър Грешен

14.01.2013 14:30 | Видян 35065 пъти | Гласували 3

Алисия пуска Мистър Грешен

Алисия отново провокира въображението на публиката си. Изпълнителката публикува нов фотос във Фейсбук профила си, с който мигновено впечатли феновете и предизвика одобрителните им коментари, пише Супер 19'.

"Очаквайте",  гласи лаконичният надпис, с който фолк звездата интригува допълнително, но дали това е кадър от нова фотосесия или пък от предстоящото видео, тепърва ще се разбере. Само преди броени дни любимата на Ники Михайлов засне клип към новата си песен Мистър Грешен и меломаните с нетърпение очакват премиерата на проекта. В последно време пък фенове съветват певицата да заведе дело срещу Николета Лозанова. Според почитатели тя доста е пострадала от злобата на настоящата съпруга на Валери Божинов.

От няколко дни в мрежата форумци разпалено коментират, че е крайно време Алисия да предприеме мерки. НиЛо непрекъснато се подиграва публично на бившата на мъжа си и това може да се види от всички. Последната провокация на плеймейтката е от преди няколко дни, когато тя подразни фолкаджийката с горещи снимки от почивката си с Валери, пише още Супер 19'.

снимка: Фейсбук




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !