НиЛо към Алисия: Ники Михайлов си хвана плеймейтка

10.12.2012 12:00 | Видян 12165 пъти | Гласували 1

НиЛо към Алисия: Ники Михайлов си хвана плеймейтка

В социалната мрежа Фейсбук се разрази истинска война. Плеймейтката Николета Лозанова хапливо обвини фолк изпълнителката Алисия, че си прави реклама на неин гръб, пускайки най-новото си парче На кръгъл час именно на рождения ден на НиЛо, който тя празнува на 30 ноември. Според настоящата съпруга на Валери Божинов бившата му половинка е посветила парчето именно на нея, пише Супер 19'.

"Не падам ниско като вас", пее Алисия в новата си песен посветена на мен :) Да, права е, защото пада още по-ниско и от нас, правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден.

Нали уж нямала нужда от пиар, за да обърне внимание някой на творчеството й, и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза.

Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност.

Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално там, където трябва“, пише Николета в профила си във Фейсбук.

„И не аз съм тази, която ходя из медиите да я коментирам, а тя в някои списания "продължава да се изказва пак за мен. Благодаря Ви, че отново сте ми посветили корица, нямаше нужда. Да си бяхте проверили информацията поне - на меден месец бяхме в Бора Бора, а не в Бали, но за вас може и да е едно и също", иригва горещата пловдивчанка.

Заядливият пост на плеймейтката завършва със скандална новина,  че мандатът на Алисия като футболна половинка вече изтича. По думите й Ники Михайлов има нова изгора. Според последната клюка в светските среди, „Малката перука “ е забърсал бившата на Динко Динев, Мария Цветкова.  

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !