Галена обяви война на Анелия

17.12.2012 09:45 | Видян 5262 пъти | Гласували 1

Галена обяви война на Анелия

Галена и Анелия не си говорят. Двете певици, са в открита вражда за сеир на всичките си колежки, призна самата Галена в интервю. Тя разбрала, че колежката ѝ се е изказала не особено ласкаво за нея пред трети лица. Галя побесняла и веднага взела мерки, пише Супер 19'.

Изпълнителката  преценила, че злобно отмъщение няма да ѝ отива. Решила да заложи на гузната съвест. "Анелия си беше позволила на няколко места да говори  по мой адрес. Предпочетох да ѝ кажа, защото не съм човек който ще се поздравява с някого, все едно нищо не се е случило. Постарах се тя да разбере, че съм научила. Имам принцип, че какъвто и да е някой колега, аз не си позволявам да го коментирам", разказва Галена за случая пред Love&Style.

Резултатът от перфектно изпълнения ѝ план не закъснял. Анелия започнала да ѝ звъни настоятелно, за да си изяснят ситуацията. Галена обаче не ѝ вдигнала телефона. От този момент двете изпълнителки не се поздравяват и дори на отминалия концерт се  правели, че не се познават.

Тези дни пък се разбра, че най-новият ѝ видеоклип към песента "Пак ли" бе цензуриран от Турското посолство. От там настоявали някои от кадрите да бъдат изрязани. Няколко дни след премиерата му меломаните с недоумение отбелязваха, че клипът вече не се излъчва по телевизия Планета, пише още Супер 19'.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !