Модел в Италия е новата Miss Sexy Paparazzi

14.12.2012 14:45 | Видян 4384 пъти | Гласували 1

Модел в Италия е новата Miss Sexy Paparazzi

22-годишната Радост Янева, която е модел в Италия, бе коронована за новата Miss Sexy Paparazzi (артистичният конкурс на paparazzi.bg) на зрелищно шоу в клуб Ревю.

Лентата и короната с камъни Сваровски и бяха връчени от миналогодишната победителка Ана Мария Чернева и Мисис България Галена Димова. Радост си тръгна и с куп награди. С подаръци бяха затрупани и нейните подгласнички – Златина Димитрова, Виктория Попстоева и Люба Христева. За лице на клуб Ревю бе избрана Златина Димитрова, която получи ВИП карта и куверт за двама за Нова година.

След силни аплодисменти Момиче на публиката стана Радостина Михайлова, която ще си почива във Флоримонт Банско този сезон. Най-еротично присъствие на сцената отиде при Валентина Думанова, наградата ѝ бе връчена от тазгодишните плеймейтките Ирина Рашева, Алекс Йорданова и Дарина Гиздова.

Най-голямото интернет списание Хай Лайф към Фейсбук награди за свое лице Буба Назърова, която ще е ВИП гост на няколко светски партита и с нея ще бъде заснета фотосесия от фотографите на портала. Специално, за да се присъедини към участничките в конкурса от Гърция пристигна Елефтерия Лили, която на артистичната надпревара изпълни авторската си песен "Без теб съм по-добре".

Двучасовото зрелищно шоу бе брилянтно дирижирано от журналистката Нина Никол, която блестеше в разкошна сребърна рокля с камъни и кристали от Брайдъл Фешън. Над 200 гости не спряха да аплодират момичетата в първи тур, които излязоха на сцената със специално ушити за тях артистични тоалети с много пера, криле, цветя и пеперуди, по подобие на шоуто на Виктория Сикрест, във втори тур те показаха колко талантливи могат да бъдат като пяха, танцуваха и се раздаваха на 100% на сцената. В последният тур дефилираха с официалните тоалети на унгарския моден бранд Амнезия.

Шоуто, което бе и с благотворителна насоченост за деца без родители, бе открито от балет Нова. Между туровете гостите се забавляваха с новите хитове на Ани Хоанг, с песните на Бриана, Ана-Мария и Тайра.

Снимки: Хай Лайф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !