Джулиана Гани стана BEST EROTIC MODEL 2012

14.12.2012 11:00 | Видян 3855 пъти | Гласували 1

Джулиана Гани стана BEST EROTIC MODEL 2012

В столичния клуб Найт Флайт се проведе поредното издание на конкурса BEST EROTIC MODEL. Тази година Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска бе основен организатор на шоуто, което се проведе за трети поредн път. Целта бе да бъде избран най-добрия еротичен модел на България.

В надпреварата премериха сили 9 момичета, които участваха в един истински уестърн. Гърлите показаха артистични заложби и разкрепостено поведение.

Гери Райчевска влезе в ролята на шериф, който търси на всяка цена най-добрия  модел. Неин помощник бе Киро Скалата, който бе и водещ на вечерта в компанията на Мис Силикон 2011 Лили Иванова.

Надпреварата премина в два тура, а момичетата дефилираха с прдизвикателни тоалети. 20-годишната пловдивчанка Джулиана Гани пребори конкуренцията на останалите  кандидатки и победи в еротичната надпревара. Втора подгласничка стана Натали Стоянова, а първа подгласничка Вероника Ланчева. Джулиана спечели короната и ваучер от клиниката на д-р Ильо Стоянов на стойност 10,000лв, който ще е предназначен за пластични и естетични корекции.

Победителката ще снима и фотосесия за едно от най-престижните мъжки световни списания. Кандидатките за еротични икони бяха оценявани от звездно жури, сред което бяха Мис България 2006 Славена Вътова и Мистър България 2012 Мартин Иванов.

Джулиана е завършила музикалното училище в Пловдив, а в момента е студентка и изучава специалността „Икономика на туризма“.

През 2010 година 18-годишната Виктория Димитрова от София стана първата носителка на титлата Best Erotic Model 2011. Мнението на жури и публика съвпадна и всички единодушно избраха Вики за най-добрия еротичен модел на България. През 2011 година с титлата се окичи Вивиан Костова, която получи като награда нов бюст.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Атанас Месечков оживява след тумор в...

Болка, викове, тежки поражения – това съпътства дните на...

Няма коментари към тази новина !