Калин Сърменов призна: Да кръшкам!

22.11.2012 17:00 | Видян 2719 пъти

Калин Сърменов призна: Да кръшкам!

Калин Сърменов , известен на зрителите като Милото от "Седем часа разлика", призна, че нищо човешко не му чуждо и много пъти се е случвало да предаде любовта на половинката си, пише Уикенд.

Той обаче дори се опита да защити тази постъпка, обяснявайки я със сложните емоции и чувства, които явно е изпитвал неведнъж.

"Макар че с изневярата винаги нараняваш някого, не трябва да се пренебрегва фактът, че с нея правиш друг човек много щастлив", оправда се актьорът .

"Няма човек, на когото да не му е е случвало да се изкуши да залитне и да се отдаде на страсти не с половинката си, а с някой друг или друга. Ако един мъж ми каже, че не изневерява, ще излъже. Същото важи и за жените", категоричен е Калин Сърменов .

За звездата от хитовия сериал изневяра е не само физическият акт, а също и мисълта за него, както и непрекъснатото заглеждане по други хора. Затова Милото е категоричен, че предпочита изневярата, отколкото да се взривява вътрешно, което предизвиква колебанието и любопитството му, пише още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !