Милото насмука Ваня Цветкова

22.05.2012 16:30 | Видян 3782 пъти

Милото насмука Ваня Цветкова

Страстна любовна сцена между Милото и Таня Стоева видяха в "Седем часа разлика" зрителите в излъчения в неделя епизод от сериала.

Макар и само за две-три минути актьорите Калин Сърменов и Ваня Цветкова се развихриха пред камерата и направо "скриха шапките" на колегите си от други сапунки, показващи еротика на екрана.

Горещата сцена между двете звезди засенчи останалите изпълнения с комбинацията от неудържимата сексуална енергия на мафиота и искрящите сини очи на съдийката.

Въпросната сцена била изиграна толкова професионално от Калин Сърменов, че докато стискал Ваня Цветкова, той, без да иска, направил няколко синини на нежната й шия.

Звездата обаче не се разсърдила на колегата си, заявявайки, че колкото по-автентично играе, толкова по-професионални ще са кадрите, пише "Всеки ден".

За да стане всичко наистина перфектно, горещият момент между актьорите бил заснет няколко пъти. Самият Калин, който неведнъж заявявал, че си пада по Ваня, умирал от кеф, че най-после може да я нацелува колкото си иска.

На двамата им било трудно да сдържат смеха си, но в крайна сметка се концентрирали максимално и сътворили една от най-запомнящите се сцени от всички досега в "Седем часа разлика".

снимка: bTV

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !