Милото аут от "Седем часа разлика"

11.05.2012 13:00 | Видян 3729 пъти

Милото аут от


Калин Сърменов ще бъде убит в следващия сезон на "Седем часа разлика". Такова е желанието на самия актьор, което той вече открито споделя с колегите си.

Звездата призна пред "Всеки ден", че снимките от втория сезон на сериала били повече от мъчителни за него.

Това се дължи на сюжетното развитие на филма и факта, че през цялото време героят му Милото беше затворен в болничната си стая.

Налагало се Сърменов да прекара доста време между четирите стени на помещението. Освен това гологлавият актьор общувал с ограничена част от колегите си и основно с фолк дивата Бони, която играе личната медицинска сестра на Милото.

"Беше много депресиращо непрекъснато да стоя между четири болнични стени. Това беше предизвикателство към самия мен, защото през повечето епизоди дори нямах реплики. Трябваше да лежа целия омотан в системи и само да хриптя. Беше трудно и почти изгубих търпение да участвам в сериала", издава Сърменов.

Милото е категоричен, че бил на път да се откаже от ролята си и поискал от сценаристите да измислят начин да убият героя му.

Продуцентите обаче веднага взели мерки и обещали на най-голямата си звезда, че ще променят развитието на сюжета, така че той отново да се вихри редовно на екран.

Калин Сърменов предварително щял да е наясно със сценария на новите серии за третия сезон. Ако обаче те отново не му харесват, актьорът е заплашил, че е аут от  "Седем часа разлика".

"В новите серии Милото трябва да се развихри, както си знае", обяснява звездата от сериала и е сигурен, че продуцентите ще се подчинят на волята му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !