Плеймейтки осъмнаха в Банско с чупки в кръста и с право хоро

19.11.2012 10:30 | Видян 5951 пъти

Плеймейтки осъмнаха в Банско с чупки в кръста и с право хоро

Банско стана столица на плеймейтките заради годишния конкурс на сп. Плейбой Мис Плеймейт 2012, който събра 12 амбициозни гърли  в битката за титлата. След като журито сложи короната върху русата грива на 25-годишната Силвия Бахати от Велико Търново, и определи за нейни подгласнички  Гентиана Халити (25 г. от София) и Мелиса Александрова (19 г. от Видин).

Ценителите на разкрепостените хубавици се присъединиха към афтър партито в култовия The Club на луксозния комплекс Флоримонт Хотел Казино и СПА, където осъмнаха с много танци и песни. Момичетата знаеха безотказно хитовете на Преслава и Андреа, а на заранта показаха и отлични умения в народните хора.

Четири от участничките в конкурса се оказаха финалистките от шоуто "Милионер търси съпруга" със звездното участие на Христо Сираков, който също бе сред ВИП-гостите на конкурса.

Силвия, която  е студентка по психология във великотърновския университет, а от три години танцува в еротичното шоу "The Secret Garden" на Биляна Йотовска, бе подкрепена от атлетичния секссимвол Кирил Вълчев - Скалата.

Предишните победителки - двете Златки и Николета Лозанова , също избраха атлетични мъже за половинки. Златките бяха интимни с шампиона Благой Иванов-Багата, а Николета смени вратаря на националния ни отбор Николай Михайлов с резервния нападател Валери Божинов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !