Силиконка става шериф

12.11.2012 10:15 | Видян 2400 пъти

Силиконка става шериф

Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска тази година ще е организатор на конкурса Бест Еротик Модел, който ще се вихри в началото на месец декември и ще избере най-добрия еротичен модел на България, съобщава Супер 19'.

В него ще премерят сили над 15 момичета, които ще участват в спектакъл с много музика, танци и изпълнения на живо. Идеята е гърлите да покажат артистичните си заложби и своите умения на сцена.

Гери Райчевска ще влезне в ролята на шериф, който търси на всяка цена най-добрия  модел. „Шерифът“ ще поставя жадните за слава момичета пред много различни изпитания. Някои от тях пък ще бъдат вкарвани в импровизиран затвор, а какво ще се случи там ще научат присъстващите на шоуто в нощния клуб Найт Флайт.

В момента тече кастинг, който издирва млади дами с много еротично присъствие. Една от тях ще спечели короната и ваучер от клиниката на д-р Ильо Стоянов на стойност 10,000лв, който ще е предназначен за пластични и естетични корекции.

Победителката ще снима и фотосесия за едно от най-престижните мъжки световни списания. Кандидатките за еротични икони ще бъдат оценявани от звездно жури, сред което ще бъде и Мис Плеймейт 2011 Меги Колева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !